Hirdetés

Kiderült, hogy végül is mekkora akksival rendelkezik az iPhone 13 Pro



|

Ehhez az kellett, hogy valaki darabokra szedje az Apple újdonságát.

Hirdetés

Néhány napja már elérhető az iPhone 13-as széria, így gyorsan kiderült, hogy nem stimmelt minden az új almás készülékekkel kapcsolatban.

Az Apple bemutatója során értelemszerűen egy csomó részletet megismerhettünk a különböző modellekről, de még így is akadt olyan információ, aminek kiderítéséhez az kellett, hogy valaki szétkapja az egyik kütyüt.

Hirdetés

Egy kínai youtuber, WekiHome vállalta a feladatot, és szétkapott egy iPhone 13 Prót, hogy megnézhesse, mit rejt a borítás. Így derülhetett fény arra, hogy a készülékben valójában egy 3095 mAh-s akkumulátor található, ami nyilván nagyobb teljesítményű, mint az iPhone 12 Pro 2815 mAh-s egysége.

Azt is megtudtuk, mely cégek gyártottak a mobil egyes alkatrészeit. Az előbb említett aksi a kínai Sunwoda Electronic alkotása, míg a 120Hz-es kijelző és a RAM a Samsungtól származik. A tárhelyet a japán Kioxia biztosította, az 5G-s kapcsolatért pedig a Qualcomm X60-as modeme felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.