Hirdetés

Kiderült, mikor mutatkozik be a Samsung Galaxy S22 széria



|

A Samsung pontos időpontot adott idei első Unpacked eseményének, ahol bemutatkoznak legújabb flagship mobiljai.

Hirdetés

Valószínűleg már sokan vannak, akik elkezdtek spórolni (amire szükség is lesz) a Samsung Galaxy S22-es szériájának valamelyik tagjára, ők minden bizonnyal tűkön ülve várják, hogy a rengeteg szivárgást követően tényleg bemutatkozzanak a gyártó új csúcsmobiljai.

A korábbi februári időszakhoz képest pontosítva a Samsung nemrég elárulta, mikor tartják első 2022-es Unpacked közvetítésüket, ahol bemutatkoznak a friss készülékek.

Hirdetés

Az esemény meghívója február 9-re, magyar idő szerint délután négy órára szól, a bejelentéseket pedig a Samsung weboldalán lehet elsősorban követni. Az Unpacked időpontjának leleplezése mellett egy újabb teaser videó is érkezett, ami még tovább erősíti a korábban már megfogalmazott üzenetet, hogy az új mobilok kiemelkedően teljesítenek majd az éjszakai fotózás tekintetében - illetve minden bizonnyal más, kevés fénnyel bíró helyszíneken is.

Az eddigi pletykák és szivárgások szerint az Unpacked legnagyobb durranása az S22 Ultra lehet, ami a korábbi Note széria utódjaként dedikált tárolóval rendelkezhet az S Pen kiegészítő számára, illetve nagyobb kijelzőmérete és szögletesebb formája is ennek a termékcsaládnak a dizájnnyelvét vinné tovább.

Emellett azt is pletykálják, hogy fejlettebb törésálló üveggel, az elődeinél kevesebb RAM-mal (12 helyett 8 GB-tal), de nagyobb felbontású kamerákkal (12 helyett 50 megapixelesekkel) érkezhetnek az S22-es mobilok. Hogy mindebből mennyi igaz, az két hét múlva kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.