Hirdetés

Kifejezetten drága lesz az XPERIA Play



|

Már előrendelhető a készülék, ám az árcédulája meglehetősen barátságtalan.

Hirdetés

A Sony Ericsson XPERIA Play hivatalosan olyan másfél hete mutatkozott be a Mobile World Congress-en, azonban előtte már legalább egy tucatszor kaptunk róla információkat, köztük a végleges specifikáció is kiszivárgott. Az érdekessége, hogy az Android 2.3-as telefont felvértezték dedikált játékvezérlő gombokkal, a márciusi megjelenésekor körülbelül 50 játék fogja támogatni ezeket.

 

Sony Ericsson XPERIA Play
Sony Ericsson XPERIA Play

 


Az árát főként az egyedisége miatt nem igazán akartuk eddig megtippelni, mostantól pedig nem képezheti többé spekuláció tárgyát, hiszen többek közt az angol Play.com webáruházban is előrendelhetővé vált az okostelefon: kártyafüggetlenül 520 fontot, átszámítva körülbelül 168 ezer forintot kérnek érte.


Az előrendelt egységek kiszállításának kezdete ezen bolt esetében március 28-án esedékes, bár vélhetően marad majd annyi készleten, hogy a megjelenés napján vásárlók is gyorsan megkaphassák a készüléküket. Komoly kérdés, hogy hazánkban mennyibe fog kerülni, hiszen a tendenciákat ismerve nem lenne meglepő a 180-200 ezer forintos ár sem, így pedig garantáltan nem lesz sikeres az eszköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.