Hirdetés

Kihagyhatja az MWC-t a Xiaomi



|

Nem lesz szükség Hugo Barra munkájára az MWC-n, a Xiaomi ugyanis nem lesz ott Barcelonában.

Hirdetés

A tavalyi MWC-n a Xiaomi a Mi 5 zászlóshajóját mutatta be, és a pletykák egy ideje már a Mi 6-ról szólnak - a Mi MIX EVO mellett. 

Hirdetés

Sokan feltételezték, hogy a barcelonai MWC-n villantja meg ezeket a Xiaomi, azonban a TechCrunch értesülései szerint nem ez a helyzet. A Xiaomi tulajdonképpen ott sem lesz az MWC-n - ez pedig megmagyarázza azt is, hogy miért a fontos esemény előtt hagyja el a kínai céget Hugo Barra. 

Természetesen az, hogy a Xiaomi nem lesz ott az MWC-n, nem jelenti azt, hogy a fentebb említett készülékeket nem is mutatja be nagyjából a rendezvény ideje alatt. Amennyiben így tenne, akkor elvehetné a rivaldafényt a kisebb, MWC-n is jelen lévő gyártóktól. 

Persze egyelőre mindezek csak feltételezésnek számítanak, ahogyan az sem derült ki biztosra, hogy Barra távozásának milyen hatása van a kínai vállalatra és annak terveire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.