Hirdetés

Kihagyja a Firefox OS 1.2-t az Alcatel mobilja



|

A következő változat már meg fog érkezni a hazánkban is kapható készülékre.

Hirdetés

A Mozilla mobilos operációs rendszerének egyik nagy előnye, hogy elméletileg rendkívül gyors tempóban lehet kiadni a vele szerelt mobilokra szánt fontos frissítéseket, azonban úgy tűnik a gyakorlatban egyelőre nem működik olajozottan a gépezet.

Hirdetés


A CNET beszámolója alapján a hazánkban is kapható Alcatel One Touch Fire tulajdonosai nem fogják megkapni a Firefox OS december elején véglegesített 1.2-es verzióját, ugyanis már az 1.1-es patch elérhetővé tétele után felmerült egy sikeres telepítést bizonyos esetekben meghiúsító probléma, amely megoldásán jelenleg is dolgoznak az Alcatel és Mozilla illetékesei.


A fennakadás ellenére nem kell elkeseredniük a készüléknek bizalmat szavazottaknak, ugyanis a jelenleg álláspont szerint a március során elkészülő 1.3-as frissítést már mindenképp meg fogja kapni az eszköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.