Hirdetés

Kihajtogatható szelfibot az új iPhone tokban



|

Hát nem nagyszerű lenne, ha a szelfibotod már a zsebedben is elférne?

Hirdetés

Újabb érdekes ötlet bukkant fel a Kickstarteren, és mi sem mehetünk el mellette szó nélkül, hiszen új szintre emelheti a szelfizést, ami nélkül ma már kevesen tudnak élni. A Stikbox tulajdonképpen egy teljesen átlagos méretű kemény tok iPhone okostelefonokhoz, aminek hátuljában egy teljes értékű, 720 mm hosszú szelfibot bújik meg.

Hirdetés

Az alig 17 mm vastagságú tartó elejébe a szokásos módon kell behelyezni a telefont, ezután a rudat kihúzva majd kihajtogatva már indulhat is a móka. A bot végén természetesen bármilyen szögben beállítható az eszköz, garantálva a tökéletes önarckép elkészítésének lehetőségét. A tokot széthajtva kickstand módban is használhatjuk, így például az asztalra állítva dokumentálhatjuk alulnézetből a reggelink minden pillanatát, hiszen erre összes barátunk kíváncsi!

A Stikbox megalkotója 33 000 fontot szeretne összegyűjteni, 19 fontért kaphatjuk meg az iPhone 6/6s, 29-ért pedig a iPhone 6 Plus/6s Plus verziót. Ha nem is találták fel vele a spanyolviaszt, nagyon úgy néz ki, hogy az összecsukható szelfibot létező igényt szolgál ki azzal, hogy kényelmesebben, kevésbé feltűnő módon hordhatjuk magunkkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.