Hirdetés

Kikerül az SMS és MMS a Hangouts-ból?



|

Helyette az Üzenetküldő alkalmazás használatát javasolhatja a Google.

Hirdetés

A Phandroid értesülései szerint sok androidos számára kellemetlen húzásra készülhet a Google, ugyanis a keresőcég a közeljövőben eltávolíthatja a Hangouts alkalmazásából az SMS és MMS funkcionalitásokat. Az információ állítólag megbízható forrásból érkezett, egy a vállalat béta androidos szoftvereihez hozzáférő személyről van szó. A beszámoló alapján a Google az Üzenetküldő telepítését javasolja majd a Hangouts-ból SMS-ezőknek.

Hirdetés


A változtatás okáról nem tudott tájékoztatást adni a forrás. A leginkább ésszerűnek tűnő spekuláció alapján a keresőcég illetékesei a felhasználók számára nehezen érthetőnek tarthatták a meglévő integrációt, így a félreértések elkerülése végett úgy dönthettek, hogy egyértelműen szétválasztják a Hangouts csevegéseket a klasszikus SMS/MMS üzenetektől. Természetesen más jellegű, akár technikai megfontolások is állhatnak a háttérben.


A beszámoló alapján csak a szolgáltatói SMS/MMS funkciókat érinti a kasza, azaz a Google Voice és Project Fi  szolgáltatások maradnak a Hangouts funkciókészletében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.