Hirdetés

Kínai okostepsi a gigászi HTC One-ra vágyóknak



|

Komolyan vehető hardverek kerültek a Hisense túlméretezett mobiljába.

Hirdetés

Az idei CES-en szokásukhoz híven aránylag nagy számban képviseltették magukat kínai cégek is, a kisebbek közül mondhatni nagyságrendileg emelkedett ki a Hisense. A vállalat többek közt a fantáziadúsan elnevezett „X1” okostelefonját vitte a kiállításra, amely Android 4.4 operációs rendszerén felüli érdekességét a 6,8 colos és 1920×1080 képpontos IPS érintőkijelzője jelenti.
 

Hirdetés


A telefon nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nem esett szó, azonban az Egyesült Államokba talán még a második negyedév során megérkező modellbe „középkategóriásnak megfelelő” árért cserébe 13 megapixeles hátlapi kamera, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet, 2 GB RAM, HSPA+ modem, továbbá 3900 milliamperes akku került.




Az Engadget beszámolója alapján a Hisense X1 legnagyobb problémáit a készülékház anyaghasználata és összeszerelési minősége jelentik, bár a hardverek és megfizethetőbb árfekvés ismeretében ez nem túlságosan meglepő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.