Hirdetés

Kipróbáltuk: Kindle Fire (videó)



|

Az Amazon táblája körül nagy a pezsgés. A friss hírek szerint hetente 1 millió darabot adnak el belőle. Megnéztük, hogy vajon indokolt-e a piaci siker.

Hirdetés

A iPad sikerét eddig egy táblagép sem tudta lemásolni. Az Amazon azonban gondolt egyet, fogta az Androidot, egy kicsit kifordította, kedvező árfekvéssel piacra dobta, s így létrehozta a nép tábláját, amit az iPad első számú riválisává lépett elő. Olcsó, és ami ugyanilyen fontos: az operációs rendszere teljes mértékben a tartalomfogyasztásra koncentrál. Így a készülék hiányosságait könnyedén meg tudjuk bocsájtani. A Hardverker jóvoltából kipróbáltuk a táblát, bővebb tesztünket a PC World januári számában olvashatják!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.