Hirdetés

Kipróbáltuk: Vodafone Simply (Sagem VS3) - megjelent az első kinyitható Simply



|

Hirdetés

A Sagem által gyártott készülékek egyszerű kezelhetőséget és minimalizált tudást kínálnak szimpla körítés mellett. A VS3 azoknak az előfizetőknek lett megalkotva, akik első sorban telefonálásra és üzenetküldésre. A kinyitható készülék igen egyszerű anyagokból épül fel, a lekerekítésekkel egyedül a hátlap tetején van probléma. A fizikuma aránylag könnyűnek nevezhető, a műanyagok tapintása nem kifejezetten bizalomgerjesztő. A telefon csukott állapotában az előlapon látható Vodafone lógó kissé csúnyára sikeredett. A telefont kinyitva a numerikus billentyűk felett elérhető 3 gomb, amellyel a legfontosabb funkciókat érhetjük el: az elsővel a kezdőkijelzőre jutunk, amely mindig tartalmazza az időt, a saját telefonszámunkat és a fontosabb információkat a telefon állapotáról. A második gombbal a telefonkönyvben jutunk el, amely kényelmesen használható. A harmadik gomb a híváslistákat tartalmazza. A numerikus gombok pontossága meglepően jó, viszonylag gyorsa lehetett vele SMS-t írni.
A telefon nélkülöz minden adatkommunikációs és multimédiás lehetőséget, de legalább az akkumulátora a gyári adatok szerint sokáig bírja a gyűrődést. Számomra a VS1 egy szimpatikusabb koncepció, van benne anyag, egy kézben is még jól használható. A VS3 egy olyan mezőre lépett, amelyet jelenleg a Samsung egyértelműen ural, és még a piacvezető Nokia sem tud igazán kiemelkedő megjelenésű és tudású kinyitható telefont alkotni. A belső kijelző nem elég fényes, a fehér színek inkább szürkék rajta, de legalább 65 ezer színű. A külső kijelző a legfontosabb információkat tartalmazza. A VS3-at első sorban olyan előfizetőknek ajánlom, akik egy távolról még elegánsnak is nevezhető modellt akarnak vásárolni, és az egyszerű kezelhetőség illetve a felesleges szolgáltatások hiánya ösztönzőleg hat rájuk. Ne felejtsük el, hogy ezért a pénzért szebb és okosabb telefont is lehet vásárolni ma hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.