Hirdetés

Kiszállt a Tesco a hazai mobilpiacról



|

A Vodafone 100 százalékos tulajdonába került a Tesco Mobile.

Hirdetés

Mostanra hivatalosan is megerősített értesülések szerint a Tesco kiszállt a magyar mobilpiacról. A vállalat még 2011-ben a Vodafone Magyarországgal közösen alapította meg a Tesco Mobile virtuális mobilszolgáltatót, a tulajdoni hányad eredetileg 50-50 százalékban oszlott meg a felek közt. A Vodafone felvásárolta az áruházlánc részesedését, így a Tesco MBL Zrt. immáron a távközlési szolgáltató saját tulajdonát képezi.

Hirdetés


Részletes tájékoztatás egyelőre nincs a témában, azonban a Vodafone sajtóosztálya annyit elárult, hogy a Tesco Mobile meglévő és jövőbeli előfizetőinek semmilyen változásra sem kell felkészülniük. A jelek szerint egy jó darabig minden marad a régiben, azaz a Tesco üzleteiben továbbra is lehet majd új előfizetéseket kötni, készülékeket vásárolni. Nem változnak a tarifák és ClubCard kedvezmények sem.


Sajnos hivatalos statisztikák nem állnak rendelkezésre a Tesco Mobile előfizetői bázisáról, azonban a becslések szerint a virtuális mobilszolgáltató ügyfélbázisa 72-78 ezer előfizetőre tehető.


(Forrás: HWSW | Nyitókép: Clive Darra)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.