Hirdetés

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 5 és Galaxy S6 Edge Plus



|

Előkerültek a hivatalos, renderelt anyagok a készülékekről.

Hirdetés

Augusztus 13-án mutatja be a Samsung a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 Edge Plus csúcskészülékeit, amelyekről viszont egy ideje sok kiszivárgott fotót láthattunk. Evan Blass munkásságának hála most a hivatalos, renderelt anyagok is kiszivárogtak

Hirdetés

A Galaxy S6 Edge Plus pontosan az, amire a neve is utal: a jelenlegi okostelefon felfújt, nagyobb kiadásban. A Galaxy Note 5 ezzel szemben sokat változott, és már a Galaxy S6 stílusosabb, fém-üveg külsejét vette alapul. 

Blass szerint a Note 5 5,66 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kap, nyolcmagos Exynos 7420 lapkával. Ehhez 4 GB RAM és 32 GB tárhely jár, 16 és 5 megapixeles kamerákkal.

 

 

Sajnos az új dizájn beigazolja a régi pletykákat, amelyek szerint a Samsung feláldozta a levehető hátlapot, és így a microSD-férőhelyet, valamint a cserélhető akkumulátort is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.