Hirdetés

Kiszivárgott az olcsó Motorola Moto E



|

Várhatóan most kedden fog hivatalossá válni a készülék.

Hirdetés

Az olcsó okostelefont az elkövetkező időszakban vásárolni kívánók örömére a Lenovo tulajdonában lévő Motorola május 13-án Londonban szinte garantálta le fogja leplezni a Moto G olcsóbb variánsát. A Motorola Moto E névre keresztelt mobilról eddig is lehetett ezt-azt hallani, azonban napokkal a debütálás előtt most nagyjából féltucat egymástól független forrás is információkkal szolgált a készülékről.
 

Hirdetés


A brazil FastShop szerint a fentebb megcsodálható Android 4.4-es készülékbe 4,3 colos érintőkijelző (a felbontás nem ismert), kétmagos és 1,2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon lapkakészlet, 1 GB RAM, 4 GB bővíthető háttértár, 5 megapixeles hátlapi kamera, továbbá Bluetooth, Wi-Fi és 3G lapkák kerültek.


Sajnos a Motorola Moto E várható áráról még nincs információ, ám feltehetően a már hazánkban is kapható Vodafone Smart 4 Mininél nem lesz olcsóbb.


(Forrás: PocketNow)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.