Hirdetés

Kiszivárgott az XPERIA Mini Pro utódja



|

Természetesen ezen a mobilon már Android 2.3 teljesít szolgálatot.

Hirdetés

Alig hűlt még ki a tegnapi Nokia T7-00 beszámolónk, ám máris egy újabb neves gyártó még bejelentetlen készülékéről érkeztek információk. A forrás ezúttal is kínai, a tárgy szerepét pedig a Sony Ericsson XPERIA Mini Pro utódja tölti be.

 

Sony Ericsson XPERIA Mini Pro 2
Sony Ericsson XPERIA Mini Pro 2


Természetesen rendelkezünk már néhány specifikációval a mobilról, ám ezeket érdemes fenntartásokkal kezelni, bár ezúttal semmilyen eget rengető dologgal sem állt elő az ázsiai forrás. A kijelző átlójáról nem kaptunk pontos értéket (vélhetően maradt 2,55 col), ám a kapacitív panel felbontása 240×320-ról 320×480 pixelre nőtt.


Az új modell kamerája azonos a régiben használttal (5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku), ám megduplázódott a 3G-s adatátviteli sávszélesség: lefelé 14,4, míg felfelé 5,76 megabit/s sebességgel képes tölteni az eszköz. Az elődben használt SoC-t is lecserélte a svéd-japán gyártó, ebben már 800 megahertzes Qualcomm Snapdragon MSM7230 dolgozik, Adreno 205 GPU-val.


Értékállóság és funkcionalitás szempontjából szintén remek, hogy a Sony Ericsson többi idei robotos mobiljához hasonlóan ezen is Android 2.3 fut már gyárilag, szemben a 2.1-nél megrekedt testvérével. A telefonnal kapcsolatos egyetlen rossz hírünk, hogy a hivatalos bejelentésének várható idejéről még pletyka sincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.