Hirdetés

Kiszivárgott dián a Galaxy S III



|

1,8 gigahertzes processzor kerülhet a telefonba.

Hirdetés

Kellemes meglepetés érte a Phandroid portál munkatársait, hiszen egy anonimitásba burkolózó személy eljuttatott hozzájuk egy fotót, amelyen némi specifikációval fűszerezve elvileg a Samsung következő csúcsmobilja látható.

 


Az új információk nagyrészt megerősítik a korábban már általunk is leközölteket, bár az előző hír forrása szerint 1280×1024 pixeles kijelző került volna a telefonba - a meglehetősen nehezen hihető értesülés szerencsére tévesnek bizonyult, mégsem lesz torzszülött a készülék. Sajnos a megjelenítőjének felbontása nem került fel a fenti diára, ám vélhetően 1280×720 képpontos lesz a 4,6 col átlójú panel.


Nem meglepő módon kétmagos processzor kerülhet a modellbe, ráadásul az Exynos 4212-es központi egysége állítólag 1,8 GHz-es órajelen ketyeg, 2 GB RAM társasságában. A forrás szerint az eszköz hátlapi kamerája 12 megapixeles lesz, továbbá NFC és LTE modulok is kerülnek a motorházteteje alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.