Hirdetés

Kiszivárgott Galaxy S22 fotók erősítik meg a Note visszatérését



|

A Samsung Galaxy S22 Ultra a legújabb képek alapján szinte biztos, hogy a korábban Note néven ismert készülékekhez rendkívül hasonló lesz.

Hirdetés

Majdnem garantált, hogy még ebben a hónapban bemutatkozik a Samsung következő zászlóshajóját is tartalmazó Galaxy S22-es termékcsalád, a bejelentést megelőzően pedig már több alkalommal, szeptemberben, illetve karácsony előtt is szivárogtak ki képek a telefonokról. Most újabb promóciós anyagok láttak napvilágot idő előtt, amik egy fontos pletykát is megerősíteni látszanak.

Régóta kering az elmélet, miszerint az S22-es széria hozza vissza valamilyen formában a 2021-ben parkolópályára tett Galaxy Note vonalat, amire sokan a kijelzővédők formájából is következtettek korábban. Ezt látszik megerősíteni az a sor új, a korábbi szivárgásokkal egybevágó fotó, amik a 91Mobiles oldalán tűntek fel.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S22 Ultra ezeken is a korábbi Note készülékekre kísértetiesen emlékeztető formában, és az azok tartozékaként hirdetett kiegészítővel, az S Pennel látható, egyébként négy különböző színváltozatban.

Emellett a normál S22-ről (tehát nem a Plus változatról) is közzétettek fotókat, amiket elmondásuk szerint iparági források szivárogtattak ki nekik. Mivel ezek teljesen különálló képek, a két készülék méretét nehéz összehasonlítani, de mondjuk ezt a fent linkelt, a kijelzővédőket ábrázoló képek segítségével megtehetitek. A hivatalos leleplezés alkalmával az is kiderül, hogy igaznak bizonyul-e az a pletyka, mely alapján ez a telefon a Samsung egyik legkisebb csúcskategóriás mobilja lehet az utóbbi években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.