Hirdetés

KitKat a középkategóriás Samsungokra?



|

A jelek szerint a vállalat mérlegeli számos olcsóbb telefon frissítésének lehetőségét.

Hirdetés

Ugyan a KitKat rengeteg funkcionális fejlesztést kapott, azonban az összességében legfontosabb újításának mégis a komoly optimalizációi nevezhetőek, amelyeknek köszönhetően csökkent a rendszerigénye. Az Android 4.4 hivatalosan elfut az 512 MB memóriával szerelt okostelefonokon is, noha vélhetően kevés belépő- és középkategóriás készülék tulajdonosa reménykedett a frissítés megkapásában.

Hirdetés


Úgy tűnik a Samsung egyes mobiljait birtoklók számára van némi halovány remény, ugyanis a SamMobile exkluzív információi szerint a gyártó számos olcsóbb készüléke esetében vizsgálja a patch kiadásának lehetőségét. A kérdéses modellek vélhetően nem teljes listája: Galaxy S4 Mini, Galaxy S3 Mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2, Galaxy Fresh.


Természetesen nem szabad előre inni a medve bőrére, a jelek szerint egyelőre csupán a szándék van meg a gyártó részéről a készülékek frissítésére, technikai vagy egyéb megfontolásokból bármikor kukázhatják a tervet. Ezen felül a 18 hónaposnál régebbi telefonok esetében nem kell frissítésre számítani, lévén másfél év az androidos mobilok általános támogatási ciklusa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.