Hirdetés

Kitűnő, nagy teljesítményű képernyővel érkezik az Asus ROG Phone 6



|

A ROG Phone 5-höz képest egyértelműen előrelépés lesz a kijelző terén.

Hirdetés

Az Asus megerősítette, hogy július 5-én érkezik meg a kifejezetten gamereknek szánt mobilcsaládja legújabb változata, a ROG Phone 6, amiről időközben már ki is derült néhány fontos részlet.

Nem titok, hogy egy alapvetően játékhoz használt telefonnál nemcsak az számít, hogy milyen hardverek ketyegnek a hátlap mögött, hanem az is, hogy milyen kijelzőt bámulva figyelhetjük az eseményeket. Szerencsére az Asus nem spórol ezen a téren sem.

Hirdetés

A vállalat megkezdte a ROG Phone 6 marketingkampányát, aminek keretén belül megosztották velünk, hogy az új mobil egy 165 Hz-es AMOLED kijelzőn keresztül fogja elénk tárni a jóságokat, így kitűnő formában élvezhetjük majd kedvenc játékainkat útközben is. Az Asus korábbi csúcskategóriás gamer mobilja, a ROG Phone 5s Pro egyébként szintén ilyen típusú panellel rendelkezett, viszont a képfrissítési aránya "csak" 144 Hz volt.

Az elkövetkező hetekben valószínűleg még többet megtudhatunk majd a ROG Phone 6-ról, de úgy tűnik, hogy az Asus újdonsága a kijelzőjével már biztosan felveszi a harcot a Nubia alternatíváival szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.