Hirdetés

Kiváló áron jönnek az Archos izmos okostelefonjai



|

Kedvező áron ígér sokat az Archos Diamond 2 Note és a Diamond 2 Plus.

Hirdetés

Az Archos nevéről mostanában az olcsó és felejthető készülékek jutnak az eszünkbe, azonban az idei MWC alkalmából ezen változtatna a gyártó. 

Hirdetés

Két új okostelefont is bemutatott a cég, amelyek jó tudással rendelkeznek, mégis kedvező árak mellett kerülnek a boltokba. 

A Diamond 2 Note például egy 6 hüvelykes, 2560 x 1400-as felbontású kijelzővel szerelt eszköz, ami szinte keret nélküli előlappal bír. 

Egy Mediatek Helio X10 processzor van benne, 3 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. A 3600 mAh-s akku támogatja a gyorstöltést, 45 perc alatt 80 százaléknyi energiát tárol el. 

Az Android 6.0-val érkező készülék 16 és 8 megapixeles kamerákkal dolgozik, és sima Marshmallow fut rajta, módosítások nélkül. Májustól, 350 euróért kapható. 

A Diamond 2 Plus valamivel kisebb: az 5,5 hüvelykes kijelző 1920 x 1080 pixelt jelenít meg, alatta MediaTek Helio P10 processzor, 4 GB RAM és 64 GB tárhely van. A hátsó kamera 20,7, az első 8 megapixeles, van ujjlenyomat-olvasó és USB-C csatlakozó. Itt is adott az érintetlen Android 6.0. Ez az okostelefon 300 euróért lesz vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.