Hirdetés

Kiváló fotókat készít az új iPhone



|

Az Apple rendkívül meggyőző képeken demonstrálta a kamera tudását.

Hirdetés

Mint már beszámoltunk róla, az Apple magyar idő szerint tegnap este hivatalosan is bemutatta a következő generációs iPhone okostelefonját. Noha a 4s névre hallgató készülék koránt sem hozott akkora újításokat, mint amire sokan számítottak, mégsem nevezhető elhanyagolható termékfrissítésnek.

Az iPhone 4S kamerájával készült fotók megtekintéséhez kattintson a képre


A változtatások listája három fő elem köré csoportosul: egyrészt a készülék megkapta az iPad 2-ben is használt, kétmagos Apple A5 központi egységet, másrészt a HSDPA modeme 14,4 megabit/s sebességgel képes letölteni, harmadrészt pedig új kamera került a telefonba.


Utóbbi tulajdonságairól részletesen is beszámolt Phil Schiller a sajtótájékoztatón: állítása szerint a 8 megapixeles szenzor 33 százalékkal gyorsabb az iPhone 4-ben használténál, az első fotó elkészítéséhez 1,1, míg az utána következőkhöz csupán 0,5 másodpercre van szükség. Az öttagú lencserendszer házon belüli fejlesztésű, és f/2.4-es rekesznyílással rendelkezik, összességében a korábbiaknál 30 százalékkal élesebb fotókat képes készíteni.


Mindez jól hangzik, ráadásul az Apple nemrégiben elérhetővé tett néhány képet a weboldalán, ezek elméletileg az új iPhone-nal készültek - a mókusra kattintva galéria nyílik!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.