Hirdetés

Kiváló középkategóriás telefonnal jöhet a Motorola



|

Függetlenül 135 fontért kerülhet piacra a négymagos processzorú telefon.

Hirdetés

A jelek szerint kiváló ajánlattal állhat elő karácsony előtt a Motorola, ugyanis a zseniálisan csak „Moto G”-nek hívott középkategóriás telefonja a Nexus 5-höz hasonlóan fantasztikus vételnek tűnik. A fenti fotót nemrég az evleaks szivárogtatta ki, majd röviddel később a brit Phones4U áruház a mobilt reklámozó szórólapját is lefényképezte egy lelkes alkalmazott. Az illető állítása szerint a készülék kártyafüggetlenül bruttó 135 fontba (olyan 46 ezer forintba) fog kerülni.

Hirdetés


Ennyi pénzért kiváló vásár lenne az Android 4.3-as mobil: a Gorilla Glass által védett kijelzője 4,5 colos és 1280×720 pixeles, a kamerái 1,3 és 5 megapixelesek (videó: 720p@30fps), a négymagos és 1,2 gigahertzes processzora a Qualcommtól származik, a memóriája 1 GB, a háttértára pedig 8 gigabájtos.


A víztaszító borítású okostelefon sejthetően a Bluetooth 4.0 és Wi-Fi (valószínűleg csak 802.11n) mellett HSPA+ vezérlővel is rendelkezik, az akkumulátora elméletileg 1950 milliamperes.


Frissítés: úgy tűnik a készülék november 13-án válik hivatalossá.


(Forrás: evleaks, GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.