Hirdetés

Kíváncsi vagy a Galaxy S8-ra?



|

Újabb képek szivárogtak ki, amelyeken állítólag az igazi Samsung Galaxy S8 látható.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8-ról rengeteg szivárgást láthattunk már, és sejtjük, hogy milyen lesz az előlapja és a hátlapja, de olyan fotó még nem került elő, amelyen egy működő modell látható. 

Hirdetés

Mivel a Galaxy S8 az év egyik szenzációja, ezért mindig óvatosan kell különbséget tenni az igazi szivárgások és a hamisított anyagok között. 

A legutóbbi szivárgás egy olyan fotósorozat, amelyen állítólag egy igazi, működő Samsung Galaxy S8 látható. A részletek alapján könnyen lehet, hogy ez tényleg így van. 

A pletykáknak ugyanis megfelel, amit látunk: nincs fizikai home gomb vagy más vezérlőgomb a képernyő alatt, a képernyőt pedig szinte a teljes előlapra kiterjesztették, lekerekített szélekkel. A felső szenzorok és kamerák, íriszszkenner kivágása is pontosnak tűnik. 

Talán a mostani egyik az első kép, amelyen a szoftveres navigációs gombok is felbukkantak, a kezelőfelülettel együtt. Ebből jól látszik, hogy a vissza gomb még mindig a jobb oldalon van, ellentétben azzal, ahogyan majdnem az összes többi gyártó csinálja. Van apps edge funkció, illetve a mindig bekapcsolt kijelző is látható egy-egy fotón. Persze egyelőre kár lenne bármit biztosra venni, de a látottak hihetőnek tűnnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.