Hirdetés

Kivetítők mobiltelefonhoz



|

Gyufásdobozhoz hasonló méretekkel bír az Explay terméke.

Hirdetés

A Samsung és a Panasonic kínálatában is találkozhattunk már kisebb méretű, hordozható projectorokkal - az Explay azonban egyenesen a mobiltelefonok piacát célozza meg. Bár a "nano-kivetítő" még csak tesztelési fázisban van, 2007 első félévére már végleges megjelenést ígér a cég, hasonló jellegű kiegészítők garmadájával együtt - például mikro-kamkorderek.


Az Explay "játékszerének" használata új dimenziókat nyithat a mobil eszközök piacán, segítségükkel ugyanis kitörhetünk az ezen eszközök kijelzői által meghatározott korlátok közül. A Digismart hordozható kivetítője még ennél is kisebb lesz; a gyártó ígérete szerint mindössze akkora, mint egy 12 éves gyermek hüvelykujja. Ha a hír többi része is igaz, karácsonykor akár már ilyennel nézhetjük az UMD filmeket hordozható PSP konzolunkról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.