Hirdetés

Kodak fényképezőgépek



|

Immáron nem elsődleges területünk a digitális fényképezőgépek, de az érdekesebb darabokra különös figyelmet szentelünk!

Hirdetés

A Kodak rákapcsolt -- némi túlzással és képzavarral úgy is fogalmazhatnánk, hogy szolgáltatások terén szinte körbeautózza a digitális fényképezőgépet gyártókat. A most bemutatandó két gépecske a kompakt kategóriát célozza meg -- ám az 5 megapixeles V570 és a 6 megapixeles V610 nem belépőszintű fényképezőgépek. Különlegességük, hogy kétlencsés kialakításúak, így a két „törpe” egyetlen nagyméretű optika teljesítményét hozza. Mindkét gépbe gyakorlatilag két fényképezőgépet építettek, hiszen minden optika saját képérzékelőt birtokol.


A V570 extraszéles látószögről indítja a perspektívát, amelyet a kissé testesebb, ám még mindig zsebben hordható V610 az ultrazoomos „csőrös” gépek által megismert extrém nagyításon zár. Számokban kifejezve a V570 az elképesztő 23 milliméteres kezdéstől a kompakt gépek nagy hányada által kínált 114 milliméterig tart, a V610 pedig az általánosnak számító 38 millimétertől 380-ig, ami tízszeres zoomátfogást jelent. Utóbbira számtalan példát láthatunk - de semmiképp sem zsebméretben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.