Hirdetés

Komoly baj van az LG G4-gyel, de ingyen javítják



|

A gyártó elismerte a bootloop-problémát, ami a jelek szerint hardveres eredetű - ingyen javítják.

Hirdetés

Az okostelefonok világában gyorsan telik az idő, az LG G4 pedig már lassan nem számít csúcsmodellnek - rövidesen itt az LG G5. A G4 egy nagyon jó készülék, és a Snapdragon 808-as processzornak hála még a melegedést is elkerülte. Van viszont egy komoly hibája, ami egyre több embernél jön elő. 

Hirdetés

Az LG G4 valamiért hajlamos magától kikapcsolni és újraindulni, ezután pedig egy végtelen bootolási folyamatba ragadni. Az LG most hivatalosan is elismerte a jelenséget, és megígérte, hogy javítja az érintett eszközöket. 

A közösségi médiában egyre többen panaszkodnak a hibára, amit most az LG-nek sikerült beazonosítani. Sajnos a G4 összes létező variánsát és minden modelljét érinti: az alkatrészek közötti kapcsolattal van baj. 

Ez azt jelenti, hogy hardveres hibáról van szó, amit nem lehet szoftverfrissítéssel orvosolni. 

Az LG minden érintett felhasználónak ingyenes javítást ígér - azt javasolják, hogy a vásárlás helyére fáradjanak vissza a bootlooptól szenvedő felhasználók, vagy a legközelebbi LG szervizpontba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.