Hirdetés

Komoly frissítés érkezik a Nexus 5-re



|

Az Android 4.4.1 telepítése után gyorsabban fog szebb fotókat készíteni a telefon.

Hirdetés

A Google legújabb saját márkás mobiljával rendelkezők talán örömére hamarosan megérkezik rá az első komolyabb szoftverfrissítés, az Android 4.4.1 fő célja a kamera működésén való csiszolás. Az Android mérnöki csapatának vezetője a The Verge-nek nyilatkozva elmondta, hogy a képalkotó egység gyorsabban fog fókuszálni, továbbá megpróbál a jelenleginél alacsonyabb záridővel dolgozni; a patch után a szoftver kevésbé függ az optikai képstabilizációtól.

Hirdetés


Mindez gyorsabb működést és kevesebb elmosódást fog eredményezni, cserébe a képek egyes esetekben zajosabbak lehetnek, ám a The Verge összehasonlító fotói alapján a Google illetékesei arányosan finomhangolták a működést. Végül érdekes, hogy módosultak a fehéregyensúlyért felelős és exponálást végző algoritmusok, továbbá javítva lett a hiba, amely miatt arcképes feloldás után nem feltétlenül működött a kamera szoftvere.


A frissítés természetesen a hardverrel nem képes csodát tenni, így a komoly kameramobilra vágyóknak továbbra is érdemes lehet másik modell felé kacsintgatniuk. Az Android 4.4.1 frissítés kiadásának pontos időpontja nem ismert, de elvileg már nem kell rá sokat várni.


(Forrás: The Verge, GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.