Hirdetés

Komoly gond a játékfüggőség



|

Egy játékfüggő pont a fejlesztő épületébe hajtott bele autóval - állítólag a játékok miatt ment tönkre az élete.

Hirdetés

A videojátékokkal szembeni függőség sajnos nagyon komoly jelenség, ami bárkinek a közvetlen környezetében megjelenhet. Dél-Koreában a helyzet különösen súlyos - többször megesett, hogy egyes gamerek állapota súlyossá vált, miután napokig szünet nélkül játszottak. 

Hirdetés

Vannak olyan játékfüggők, akik nem hajlandóak szembenézni a helyzettel egészen addig, amíg egy nagy probléma be nem üt. Mások együtt élnek vele, és vagy legyőzik vagy összeomlanak. 

Ez utóbbi történt most egy kínai férfival, aki egy dél-koreai rokonát látogatta meg. 

A férfi a testvére autóját vezette a városban, ittasan, nem túl stabil mentális állapotban, amikor belehajtott a Nexon játékfejlesztő cég irodájába. Az alsó szint üvegein keresztül jutott be az épületbe. 

Azt állította, hogy a Nexon játékai, mint a Maple Story vagy az Atlantica Online, tönkretették az életét. 

Az első jelentések alapján senki sem sérült meg. A férfit letartóztatták, és minden bizonnyal a tárgyalása után megkezdik a gyógykezelését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.