Hirdetés

Komolyabb hírverés nélkül debütált a Realme X7 Pro Ultra



|

Így már azt is tudjuk, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a kínai gyártó új készüléke.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg azonnal fel tudnátok sorolni néhány olyan kínai vállalatot, amely többek között okostelefonok is piacra dobott már az elmúlt évek során, és ugyan a Realme nem tartozik az ismertebb brandek közé, azért ez a cég is meglepett már minket jó néhány eszközzel. Tavaly debütált a Realme X7 Pro, aminek időközben megérkezett a megújult változata is, ami bizonyos tekintetben jobb, de azért nem minden téren.

Különösebb hírverés nélkül érkezett meg a Realme X7 Pro Ultra (vagy Extreme Edition), ami 90Hz-es, hajlított kijelzőt kapott, és már az Android 11-en alapuló Realme 2.0 operációs rendszer fut rajta gyárilag.

Hirdetés

Az Ultra verzió hátoldalán négy helyett három kamerát találunk, de csak annyi a különbség, hogy hiányzik a 2 MP-s mélységszenzor. A készülék 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik, de ha valaki kevesebbel is beéri, akkor annak jó választás lehet a 8 GB-os memóriával és 128 GB háttértárral felszerelt változat.

A fentieken túl az Ultra könnyebb és vékonyabb is, mint a sima Pro, még annak ellenére is, hogy ugyanazt a 4500 mAh-s akksit kapta. Sok tulajdonság egyébként nem változott, így például az Ultra is 5G képes, van rajta USB-C port és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, illetve a szelfikamera is 32 megapixeles.

A Realme X7 Pro Ultra már elérhető Kínában, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy mikor debütálhat más országokban is. Tekintettel arra, hogy már közeledik az X9 Pro megjelenése, kicsi az esély arra, hogy ez az új készülék világszerte is forgalomba kerüljön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.