Hirdetés

Komolyan gondolja a Galaxy Note 7 cseréjét a Samsung



|

A kötelező szoftverfrissítés egészen addig nyaggatja a tulajdonosokat, amíg vissza nem viszik a hibás készüléket.

Hirdetés

A Samsung a jelek szerint nagyon komolyan gondolja a Galaxy Note 7 visszahívását, és arról, hogy a felhasználók tényleg vissza is vigyék a hibás készülékeket; nem csak az akkumulátorok maximálisan 60 százalékig tölthetőségével gondoskodik. 

Hirdetés

A beszámolók szerint sok felhasználó nem tud még a hibás akkumulátorok veszélyeiről, esetleg nincs szándékában becserélni az eszközt egy új, hibamentes modellre. Ennek érdekében a Samsung kötelező és automatikusan települő szoftverfrissítést ad ki, amely értesíti a felhasználókat a visszahívásról. 

Aki még mindig hibás készüléket használ, azt a frissítés értesíti majd minden egyes alkalommal, amikor az eszköz bekapcsol vagy töltőhöz csatlakozik. 

Az új, problémamentes Galaxy Note 7 a Samsung és a Google közös munkájának és rendhagyó módosításának hála zöld akkumulátor-ikonnal rendelkezik majd az állapotsorban, az újraindítás ablakában és a mindig bekapcsolt kijelzőn. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.