Hirdetés

Könnyebb lesz iPhone 7 Plushoz jutni



|

Normalizálódni látszik a kereslet, az Apple már nem rendelt annyi készüléket a partnereitől.

Hirdetés

Az Apple iPhone készülékei iránt mindig is nagy volt a kereslet, az új modellek iránti általában hónapokig magasabb, mint amekkora készletet tud biztosítani az Apple és a partnerei. 

Hirdetés

Idén sem volt ez másképp, az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus piacra kerülése óta folyamatosan voltak készletgondok a nagy kereslet miatt. Eleinte lehetetlen volt iPhone 7 Plushoz jutni, később a fekete színek vásárlása ütközött nehézségekbe, de az eszközre később is sokat kellett várni. 

A jelentések alapján rövidesen normalizálódik a helyzet, ugyanis bár hivatalos eladási adatokkal nem szolgált az Apple, iparági források alapján csökkentette a megrendelések mennyiségét. 

Ez nagyon egyszerűen annyit jelent, hogy már nem tudnak annyi készüléket eladni, mint az előző hónapokban. Ez persze nem azt jelenti, hogy probléma lenne, nagy valószínűséggel továbbra is szárnyalnak az almás cég eladásai. Azonban innentől kezdve könnyebb lesz beszerezni egy új iPhone-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.