Hirdetés

Könnyen javítható a Nexus 5



|

A szerelők kedvelni fogják a Google mobilját.

Hirdetés

Úgy tűnik az LG által tervezett Google Nexus 5 ideális telefon a geekek számára, hiszen felső kategóriás hardvere ellenére kártyafüggetlenül nem csak hogy 349 dollárért szerezhető be, de a javításához sem kell csodatevőnek lenni. Az iFixIt munkatársai 8/10 pontra értékelték a szerelhetőségét, összehasonlítási alapul az Apple iPhone 5S 6/10, a Samsung Galaxy S4 8/10, a HTC One pedig megalázó 1/10 pontot kapott a megmérettetésen.

Hirdetés


Az unibody kialakítás ellenére a Nexus 5 telefonszerelés esetén teljesen megszokott eszközökkel szétkapható és összerakható, a tervezők minimális mennyiségű ragasztót használtak. Utóbbihoz kapcsolódik a telefon javítási szempontból vett legnagyobb hátránya, ugyanis a kijelző szimplán oda van ragasztva az előlap belső feléhez, amely drága és/vagy kellemetlen mókává teheti a tönkrement megjelenítő cseréjét.


Viszont kellemes fejlemény, hogy a telefon belső felépítése rendkívül moduláris, amelynek köszönhetően az egzotikusabb egységek és gyakran csereszabatossá váló elemek (például akku, mikrofon, hangszóró) egyaránt könnyen cserélhetőek.


(Forrás: iFixIt)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.