Hirdetés

Könnyen javítható az LG Nexus 5X



|

A gyorstöltéshez szükséges áramkörök is megtalálhatóak az alaplapon.

Hirdetés

Nem túl vicces kettősség, hogy a telefonok árának emelkedésével szinte egyenes arányban csökken a javíthatóságuk mértéke. A neves gyártók rendszeresen meg szokták kapni a magukét a drága eszközeik problémás szerelhetősége miatt, bár természetesen nem minden modell esetében lehetetlen a főbb alkatrészek cseréje.

Hirdetés


Az LG Nexus 5X jó összességében pozitív példa a korrekt javíthatósággal rendelkező modellekre. Az iFixIt tapasztalatai alapján a telefon szétszedése és összeszerelése könnyen megoldható, ráadásul különleges csavarhúzókra sincs szükség, ennek köszönhetően 7/10 értékelést kapott. Az egyetlen jelentős problémáját az előlapi panel és kijelző összeragasztása jelenti: ha valamelyiknek baja esik, akkor csak együtt lehet cserélni a kettőt.


Jelenleg az LG Nexus 5X hivatalosan nem támogatja a Qualcomm Quick Charge gyorstöltési eljárást, azonban az iFixIt megállapítása szerint az ehhez szükséges áramkörök mind megtalálhatóak a mobil alaplapján, így talán a jövőben szoftveresen bekapcsolható lesz a hasznos funkcionalitás.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.