Hirdetés

Könnyen karcolódik a Galaxy S7 home gombja



|

Többen is panaszkodnak a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge könnyen karcolódó home gombjára.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge az egyik legjobb készüléknek számítanak a jelenlegi mezőnyben, ugyanakkor kétségtelen, hogy ezeknek is lehetnek apróbb hibáik. 

Hirdetés

Egy beszámoló szerint például a vártnál sérülékenyebb a home gombjuk, amelyben az ujjlenyomat-olvasó is van. A PhoneArena a készülékeit mindig tokban használta, és bár a ház mindegyiken karcmentes maradt, a home gomb közel sem. A lestrapált gomb azért is lett nekik feltűnő, mert az okostelefonok egyébként még mindig újnak néztek ki. 

A felfedezés után online kutatásba kezdtek, és több felhasználót is találtak, akik ugyanerre a hibára panaszkodnak. A feltételezéseik szerint a Samsung valamilyen más (és kevésbé ellenálló) bevonatot használt az ujjlenyomat-olvasón, amely így nem biztos, hogy sérülésmentesen vészeli át a hétköznapi használatot. Állítólag nem ugyanaz az anyag, amely magát a készülékházat borítja. 

Az esemény tükrében a PhoneArena a többi készülékét is elővette, de az iPhone-ok, az HTC 10, az LG G5 és a Huawei P9 esetében nem találtak karcokat az ujjlenyomat-olvasón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.