Hirdetés

Könnyű és vékony a Lenovo csúcsmobilja



|

Meglepő módon MediaTek lapkakészlet dolgozik a Vibe X-ben.

Hirdetés

A hihetetlen felbontású kijelzővel szerelt Yoga 2 Pro laptopjának bejelentésével párhuzamosan a Lenovo tegnap leleplezte idei csúcsmobilját is. Az 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelzővel szerelt, Android 4.2-es Vibe X legnagyobb érdekességeinek a 6,9 mm vastagság és 120 grammos súly nevezhetőek, ebben a kategóriában ezen értékek meglepően alacsonyak. A telefon várható áráról nincs információ, ám a jelek szerint Ázsián kívül talán nem is lesz kapható.

Hirdetés


A kötelezőt hozva sejthetően már négymagos processzor dolgozik a készülékben, ám a de-facto standard Qualcomm Snapdragon 800 helyett inkább a MediaTek MT6589T lapkakészletre szavaztak az illetékesek, az SoC magjai 1,5 gigahertzen ketyegnek. További ismert specifikációk: 2 GB RAM, 16 GB háttértár, 5/13 megapixeles kamerák, Gorilla Glass 3 kijelzővédelem.


A MobileGeeks Berlinből szállított videójából úgy tűnik, hogy a telefon szoftverének grafikus felülete az elvárhatónál talán kevésbé gördülékeny, amely a lapkakészlet meghajtóinak nem kielégítő optimalizációjára utal. Az akku kapacitása ismeretlen, ám az eszköz vékonyságából ítélve 2000 milliamper környékén lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.