Korlátlan beszélgetés és SMS-ezés az új Vodafone RED csomagokkal

|

A hazai piacon eddig ismeretlen konstrukcióval jelentkezett a Vodafone.

Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy miért várt 4 napot a Vodafone az iPhone 5 árúba bocsátásával. A választ a mai nap kaptuk meg, mikor is a cég nyilvánosság elé tárta legújabb tarifacsomagját a Vodafone REDet. A Vodafone RED Standard és a Vodafone Red Super hazánkban unikumnak számít, hiszen a felhasználók első ízben kapnak valóban korlátlan beszélgetést minden hálózaton, bármely időszakban, és az SMS-eket sem kell többé számolniuk.

A meglévő és új ügyfeleknek ezen felül nem kell többé belebonyolódniuk a tarifacsomagok ágas bogas, csillagozott részekkel megtűzdelt útvesztőibe, mivel az új RED fix áras csomagokkal várja őket, melyek úgymond csak a bennük foglalt adatmennyiség, valamint a készüléktámogatás tekintetében térnek el egymástól. Nézzük is meg őket.

A legkedvezőbb árfekvésű, havonta 13 990 forintért előfizethető RED tarifa mellé nem telefon, hanem SIM kártya jár. Ez azoknak a felhasználóknak lehet kedvező, akik már rendelkeznek készülékkel és nem ezt kívánják leváltani, hanem mondjuk a szolgáltatót vagy a korábbi tarifacsomagjukat. A SIM-es RED előfizetői korlátlan beszélgetést és üzenetküldést kapnak, valamint 2 GB adatforgalmi keretet. Ettől a csomagtól 2000 ezer forinttal drágább, a Vodafone RED Standard, mely a fentieken túl, alap készülékbiztosítással és az előfizetés időtartama alatt teljes szakértői támogatással bővül.

Ez utóbbi nem csak azt jelenti, hogy a RED-ügyfél kitüntetett figyelemben részesül az üzletekben és az ügyfélszolgálaton, hanem azt is, hogy minden gondját-baját soron kívül intézheti.

A Vodafone RED Super képviseli a frissen bevezetett RED prémium tarifacsomagját. A csomag ára 21 990 Ft, amely magába foglalja a korlátlan beszélgetést, üzenetküldést, a lopásra is érvényes prémium készülékbiztosítást, az előfizetés ideje alatti ingyenes szakértői támogatást, 4 GB adatforgalmat plusz egy második SIM kártyát, valamint egy hét ingyenes roamingot. A második SIM kártya 500 MB adatforgalomra van hitelesítve, melyet leginkább a táblagépekbe szánt a cég, persze egyéb készülékben is használható. A fő SIM azonban csak mobiltelefonban használható.

 

  Vodafone RED Standard Vodafone RED Super
Beszélgetés és üzenetküldés bármely belföldi hálózatba Korlátlan Korlátlan
Mobilinternet 2 GB 4 GB
Készülékbiztosítás Alap Prémium
Roaming - RED Roaming Hetijegy
Szakértői támogatás Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt
Havidíj 15 990 Ft 21 990 Ft

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!