Hirdetés

Korlátlan mobilnet a Telenortól



|

Ötféle okostelefonokhoz szánt tarifacsomagot jelentett be a szolgáltató.

Hirdetés

A Telenor alaposan átalakította az előfizetéses csomagkínálatát: az okostelefonokon netezők számára bevezetésre került öt darab Okostarifa, míg a mobilnetet továbbra is nélkülözni kívánók hét új Alaptarifa közül válogathatnak.

 

HTC Incredible S
HTC Incredible S


Az friss ajánlatok érdekesebbik felét az Okostarifák képzik: ezek esetében a szimpla webböngészés és levelezés teljes mértékben korlátlan, ám a multimédiás tevékenységek esetén természetesen már van adatforgalmi kvóta. Utóbbiak közé tartozik a videocsevegés, az online mozgóképek megtekintése, és az internetes játék, de például fotókat nyugodtan lehet le- és feltölteni.


Az Okos- és Alaptarifák részletes ismertetője megtalálható a Telenor weboldalán, plusz a cég bejelentette, hogy mától elérhető a kínálatában a HTC Incredible S. A készülék előfizetéssel akár 20 ezer forintért is elvihető, már ha valaki hajlandó két éven keresztül 21690 forintos havidíjért bevállalni az Alaptarifa 21 konstrukciót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.