Hirdetés

Korlátlan tarifák a T-Mobile kínálatában



|

Nem pattant le riválisainak ármánykodása a vállalatról.

Hirdetés

Az utóbbi napokban kicsit felpörgött a hazai mobilos piac, hiszen múlt szerdán a Telenor és Vodafone bejelentették a bizonyos körülmények közt teljesen korlátlan beszélgetést és üzenetküldést lehetővé tevő új tarifáikat, ma pedig a T-Mobile is egyértelművé tette, hogy nem kíván kimaradni a pofozkodásból.

Hirdetés


A legnagyobb hazai mobilszolgáltató versenytársaitól eltérően az új Next S és Next M tarifái kapcsán még nem nyújtott teljes körű tájékoztatást, de a lényeget természetesen elárulták: mindkettőhöz 500 MB havi adatforgalom jár, de a 6490 forintos előbbinél csak hálózaton belül, míg a 10 990 forintos társa esetében belföldön lehetséges korlátlanul beszélgetni és SMS-ezni.


A fenti árak készülék nélküli rendelés esetén érvényesek, a meglévő Next előfizetők átválhatnak majd rájuk, a hűségprogram keretében pedig 5490 és 9990 forintos havidíj mellett is elérhetőek lesznek. A lakossági ügyfelek november 1-től, míg az üzleti előfizetők október második felétől december 31-ig érhetik el a csomagokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.