Hirdetés

Korlátlan tarifákkal újít a Telenor



|

A középső csomagtól már hálózaton kívül sincs megkötés; az adatforgalom limitált.

Hirdetés

Ma délután a Telenor bejelentette a részben vagy teljesen korlátlan beszélgetést és üzenetküldést biztosító Flow tarifacsomagjait, az október 4-től elérhetővé váló konstrukciók a szolgáltató reményei szerint rengeteg sokat telefonáló ügyfelet győznek majd meg az ár-érték arányukkal.

Hirdetés


A két éves hűséggel elérhető Flow 1, Flow Total 1 és Flow Total 2 csomagok közti fő különbség, hogy az 5990 forintos havidíjú legolcsóbb esetében csak a Telenor hálózatán belüli hívások teljesen korlátlanok, más belföldi hálózatba 180 perc után percenként 40 forintot kell pluszban fizetni. A szöveges üzenetek szintén 40 forintba kerülnek.


A 9990 és 17990 forintos havidíjú konstrukciók az átlagos fogyasztóknak talán egy kicsit drágák, ám minden belföldi hálózat esetén teljesen korlátlan telefonálást és üzenetküldést nyújtanak, a köztük lévő különbséget a havi adatforgalom mennyisége – 0,5 / 2 GB – képezi.


(A kép forrása: Telenor / Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.