Hirdetés

Korrekt árcédulát kapott a HTC Desire S



|

Az Amazon angol kirendeltségétől már előrendelhető a telefon.

Hirdetés

Összesen hat eszközt jelentett be kedden Barcelonában a HTC: jött a Flyer névre hallgató táblagépük, a két fiataloknak szánt Facebook-mobiljuk, továbbá hivatalos lett az Incredible S, a Wildfire S, és a Desire S is.

 

HTC Desire S
HTC Desire S

 


Sajnos ezen eszközök többségéhez egyelőre nem tudunk árat társítani, ám az Amazon angol kirendeltségénél időközben előrendelhetővé vált a Desire S, amely kártyafüggetlenül 420 fontba (olyan 134 ezer forintba) kerül, és április 18-án kezdődhet el a kiszállítása.


Az ára nyilván relatív: Sense-felülettel is ellátott Android 2.3.3-at futtat, 14,4 megabites HSDPA-modem került bele, a kijelzője 3,7 colos, az 1 gigahertzes processzora mellé pedig 768 MB RAM társult, így ebben a kategóriában korrektnek nevezhető érte ez az összeg. A hazai megjelenéséről továbbra sincs információ, de természetesen beszámolunk majd a vonatkozó hírekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.