Hirdetés

Korrekt hardverű Firefox OS 1.3-as mobil a ZTE-től



|

Az eBay jóvoltából világszerte elérhetővé vált az Open C.

Hirdetés

A Mozilla belépőkategóriás okostelefonokra szánt Firefox OS operációs rendszere egyelőre nem aratott osztatlan sikert, amely egyrészt a szoftveres gyermekbetegségeiből, másrészt pedig a nem túl acélos ezzel szerelt hardverekből fakadt. A januári Consumer Electronics Show-n leleplezett ZTE Open C mindkét szempontból előrelépést jelent, az eszköz most 100 dolláros áron vált elérhetővé az eBay online piactéren.

Hirdetés


Ugyan a ZTE okostelefonja nem épp egy zsebben hordható erőmű, de az eddigi Firefox OS-es készülékek többségéhez képest nem rossz: az érintőkijelzője 4 colos és 800×480 pixeles, a hátlapi kamerája 3 megapixeles, a kétmagos processzora 1,2 gigahertzes (Qualcomm Snapdragon 200), a memóriája 512 MB kapacitású, a bővíthető háttértára pedig 4 gigabájtos.


A ZTE Open C további érdekessége, hogy már a Firefox OS pár napja bejelentett 1.3-as verziójával érkezik, ennek főbb érdekességei: jobb teljesítmény és megbízhatóság, dupla SIM esetén a dual-standby támogatása, megfelelő szenzorral folytonos autofókusz a kamera alkalmazásban, jobb beépített kereső, az alkalmazások kategória szerinti automatikus csoportosítása, MMS-ek küldése, POP3 protokoll használhatósága a levelezőben, a játékfejlesztők örömére WebGL + asm.js + WebAudio trió.


(Forrás: Tom's Hardware, eBay)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.