Hirdetés

Közel fél méter hosszú tablet jöhet a Samsungtól



|

Egyre közelebb a 18,4 hüvelykes Galaxy View bemutatása.

Hirdetés

Túl nagynak tartod az Apple iPad Pro táblagépet? Rövidesen kompakt méretűnek tűnhet majd... Hónapok óta jönnek a pletykák, miszerint a Samsung egy gigantikus méretű tablettel fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt, az elmúlt napokban pedig kifejezetten sokat csiripeltek róla a madarak. Jelenleg eléggé úgy tűnik, hogy az elvileg Galaxy View névre keresztelt termék valóban létezik, ráadásul tényleg 18,4 hüvelyk átlójú lesz a kijelzője.

Hirdetés


A legfrissebb információmorzsák az USA távközlési hatóságától jöttek, a telekommunikációra használatos eszközök szabványokkal való megfelelőségét is vizsgáló szervezet szerint a Galaxy View 447 mm hosszú és 272 mm magas. Az átlója saroktól sarokig 513 mm, azaz nagyjából 20 hüvelyk.


A Samsung Galaxy View további pletykált specifikációi: 1920×1080 pixeles érintőkijelző (120 PPI), nyolcmagos processzorú Samsung Exynos lapkakészlet, 2 GB RAM, 32 GB beépített háttértár, 5700 milliamperes akku.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.