Hirdetés

Közel sem „mini” az ASUS PadFone Infinity Lite



|

Hardveres szempontból a készülék alig kevesebb az ASUS tavalyi zászlóshajójánál.

Hirdetés

A lehető körülbelül legkisebb felhajtás mellett ma délután az ASUS Tajvanon bejelentette a PadFone Infinity Lite névre hallgató mobilját, a 32 GB háttértárral rendelkező telefon március során 13990 tajvani dollárért (~105 ezer forintért) fog piacra kerülni. A hozzá tartozó táblagépes dokkoló – 10.1 colos és 1920×1200 pixeles IPS kijelző, 1 megapixeles előlapi kamera, 5000 milliamperes akku – további 7000 tajvani dolláros, azaz körülbelül 53 ezer forintos kiadást jelent majd az érdeklődők számára.
 

Hirdetés


A fenti összegért teljesen korrekt a PadFone Infinity Lite hardvere: 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, 2 GB RAM, négymagos és 1,7 GHz-es processzor, Qualcomm Snapdragon 600 SoC, 13 megapixeles hátlapi kamera, 2400 milliamperes akku. A telefon lényegében a tavaly bemutatott Infinity 2, csak éppen abba Snapdragon 800 lapkakészlet került.


Az ASUS PadFone Infinity Lite nemzetközi forgalmazásának részleteiről egyelőre nincs információ, ám a telefon Android 4.1 operációs rendszerét figyelembe véve ez a KitKat frissítés megérkeztéig nem hatalmas probléma.


(Forrás: The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.