Hirdetés

Közeledik az Android Nougat a Galaxy S7-re



|

A GFXBench adatbázisában már van olyan Samsung Galaxy S7, amely Android 7.0-t futtat. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készüléke egyaránt megkapja az Android 7.0 frissítést, még ha arra a rendszer megjelenését követően sajnos hónapokat is kell várni. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy a készülékek a frissítéssel a Galaxy Note 7-en debütált Grace UX kezelőfelületet is megkapják, vagyis a Samsung kezelőfelülete még szebb, gyorsabb és reszponzívabb lesz az eszközökön. 

Az újítással egyszerre érkeznek meg a Galaxy Note 7-nél ismert újdonságok a mindig bekapcsolt kijelző funkcióhoz. Bár ezt a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge is támogatta már, a funkció ezekben még sokkal kevesebbre képes. 

A készülékek tulajdonosai számára jó hír, hogy a GFXBench online adatbázisában már van olyan Galaxy S7, amely Android 7.0-t futtat. Ez azt jelenti, hogy a Samsung dolgozik a Nougat kiadásán, és kis szerencsével még ebben a negyedévben meg is kapják a felhasználók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.