Hirdetés

Közeleg a Samsung Windows Phone 8.1-es telefonja



|

Az ATIV Core lehet a Samsung első készüléke Windows Phone 8.1-gyel.

Hirdetés

Bár a Microsoft hivatalosan is bemutatta már a Windows Phone 8.1-et, a gyártók közül egyedül a Nokia volt olyan lelkes, hogy új hardvert mutasson be a mobil operációs rendszerhez. A Lumia 930, Lumia 630 és Lumia 635-ön kívül nem voltak friss készülékek a Microsoft rendszeréhez. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan a többi gyártó is csatlakozhat. 

Hirdetés

A Samsung állítólag a középkategóriában támadna Windows Phone 8.1-fronton, méghozzá az ATIV Core nevű készülékével. Ebbe egy 720 x 1280-as felbontásra képes 4,5 hüvelykes kijelző kerülhet, 8 vagy 13 megapixeles hátlapi kamerával, 1 GB RAM-mal és egy 2100 mAh-s akkumulátorral. 

Ez lenne egyébként a Samsung legelső Windows Phone 8.1-es készüléke, amelyről kép még nem szivárgott ki. Azt sem tudni, hogy a Samsung mikor mutatná be az ATIV Core-t, illetve melyik piacokon szándékozik értékesíteni azt. 

 

Fotó: digitaltrends.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.