Hirdetés

Közelít a fényképezős Moto Mod



|

A Hasselblad június 22-én külön rendezvényt tart.

Hirdetés

Az okostelefonok világában könnyen lehet, hogy új korszak kezdődött, amit az LG G5 ötlete után a szintén moduláris, de jóval praktikusabb kivitelezésű Moto Mod kiegészítők folytatnak a Moto Z és Moto Z Force okostelefonokkal. 

Hirdetés

Van már hangszóró, mobilprojektor és külső akkucsomag, és lesz sok másik Moto Mod is. Az egyik legizgalmasabb a fényképezős verzió, amely sajnos eddig nem mutatkozott be. A Hasselblad állítólag egy ideje már dolgozik rajta, és a Lenovo is említett egy jövőbe mutató fényképezős élményt, amely később várható. 

Most kis szerencsével már a héten meglátjuk, hogy mit hozott össze a Hasselblad. A gyártó június 22-én élő stream keretében tart egy bemutatót valami izgalmasról, ami megváltoztatja a fotózás világát. 

Fontos megjegyezni, hogy egy normál fényképező bemutatóját is pletykálják, ami a Leica ellen jelenthet nagy újdonságot. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy a Hasselblad Moto Mod is június 22-én mutatja meg magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.