Hirdetés

Közelít a Surface Phone



|

A Microsoft 2016-os csúcskészülékei Snapdragon 820-as processzort kapnak.

Hirdetés

A Microsoft valamikor 2016 őszén dobhatja piacra a Lumia 950 és a Lumia 950 XL utódjait, így természetesen nem sokat tudni még ezekről. Annyit viszont igen, hogy már teszteli őket a Microsoft. 

Hirdetés

A jelentések szerint Snapdragon 820-as processzor van a jövő évi csúcskészülékekben.

A 64 bites lapkakészlet 14 nm-es gyártástechnológiával készül, négy Kyro magja van, az Adreno 530-as GPU pedig 40 százalékkal gyorsabb az elődnél. 

Idén a Microsoft vízhűtéssel oldotta meg a túlmelegedés kérdését, és úgy néz ki, hogy jövőre is ezt a megoldást választják. 

A pletykák kitértek a Surface Phone-ra is. Úgy fest, hogy ez lesz az abszolút zászlóshajója a Microsoftnak, és furcsa módon nem a csúcstechnológiára, hanem a produktivitásra koncentrál majd. 

Azt mondják, hogy az üzleti szektornak próbálják majd leginkább eladni, és képes lesz futtatni a Win32-es appokat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.