Hirdetés

Közös fejlesztésbe kezdett a Huawei és a Leica



|

A hosszú távú együttműködést egy közös kutatás-fejlesztési központtal is biztosítja a két cég.

Hirdetés

Bár a Huawei P9 fotós teljesítménye nem váltotta meg a világot, sőt, az akkori élmezőnyt sem szorongatta meg különösebben; a készülék érkezésekor már tudni lehetett, hogy a Huawei és a Leica hosszabb távon gondolkoznak, és közösen szeretnék feldobni a mobilos fotózás világát. 

Hirdetés

Azóta is vannak pletykák, hogy a következő Huawei okostelefonok a Leica segítségével készülnek, és a két vállalat időközben elárulta, hogy közös kutatás-fejlesztési központot hoznak létre a szoftverek és az optikai rendszerek fejlesztése érdekében. 

A Leica első 35 mm-es lencséjének megalkotója után a Max Berek Innovation Lab nevet kapta a központ, amelynek a helye Németországban, a Leica központjában lesz. 

A közös munkától azt reméli a két cég, hogy sikerül áttöréseket elérniük a mobilfényképezésben, hardveresen és szoftveresen egyaránt. Emellett a kiterjesztett és a virtuális valóság is részét képezi majd a fejlesztéseknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.