Hirdetés

Kukázhatja a nagy projektjét a ZTE



|

A jelenlegi formájában halottnak tűnik a ZTE Hawkeye, ezért a közösségi finanszírozási kampánynak is rövidesen vége.

Hirdetés

A ZTE nem is olyan régen indított el egy Kickstarter-kampányt a szokatlan Hawkeye okostelefonjához, amely szemkövető technológiával tenné lehetővé, hogy görgessük a weboldalakat és appokat, továbbá öntapadós hátlappal, hogy a falra vagy a tükörre ragasszuk. 

Hirdetés

A közösségi finanszírozási kampány során még a felhasználók innovatív ötleteire is kíváncsi volt a ZTE, ennek ellenére a projekt elég rosszul áll. A gyártó ígéretet tett rá, hogy módosít az eszközön, de a jelek szerint ez kevés, ezért a ZTE azt fontolgatja, hogy kukázza a projektet, újratervezi a telefont, és ismét megpróbálja. 

Jeff Yee, a cég alelnöke kitért rá, hogy mivel a ZTE egy működő nemzetközi cég, ezért a kampány nélkül is el tudja indítani a gyártást bármikor. Azonban a figyelem és a népszerűség hiánya intő jel arra, hogy nem tudna túl sokat eladni. 

A ZTE eredetileg egy középkategóriás készüléket képzelt el, de úgy néz ki, hogy a szemkövető funkció iránt érdeklődők ennyivel nem érik be. A teljes átalakulás persze a vételáron is változtat majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.