Hirdetés

Lamborghini Spyder: a bika túlsó felén



|

A neves autógyártó nevével fémjelzett luxusmobil szó szerint formabontóra sikerült.

Hirdetés

Időről-időre a változatosság kedvéért beszámolunk néhány luxusmobilról, azonban a Lamborghini által Hong Kongban most piacra dobott Spyder erősen kilóg a mezőnyből. Szokás szerint nem arról van szó, hogy a méregdrága készülék okosabb volna a piac jelenlegi legolcsóbb modelljeinél - a formatervével hivatott sokakat lenyűgözni, vagy megbotránkoztatni.

 

Lamborghini Spyder
Lamborghini Spyder


Mint a nevéből is sejthető, a kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működő mobil egy pókot formáz. A kijelzője 2,2 col átlójú, 240×320 pixel felbontású; a hátlapi autofókuszos kamera 3 megapixeles, és egy vakuval is ki lett egészítve. Az előlapi szenzor szerepe kérdéses, hiszen a mobil biztosan nem támogatja a 3G-t, így videotelefonálásra nem használható.

 

 

Lamborghini Spyder
Lamborghini Spyder

 


A Lamborghini Spyderbe 4 GB beépített háttértár került, amely elvileg nem bővíthető. Többféle borítással kapható a készülék, ezektől függően az ára átszámítva 343-542 ezer forint között mozog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.