Hirdetés

Laposabb lesz az iPhone 7, mint gondolnád



|

A jó hír, hogy a kamera többé nem áll majd ki a hátlapból.

Hirdetés

A Macotakara értesülései szerint az iPhone 7 kerek 1 milliméterrel laposabb lesz az iPhone 6S-nél. Külsőre nagyjából ugyanaz marad, fém házban, azonos szélességgel és magassággal. 

Hirdetés

A korábbi pletykák ellenére nem lesz viszont vízálló az idei iPhone, amelynek a vastagsága 7,1-ről 6,1 milliméterre csökken. Ez épp az iPod touch vastagsága. 

A mostani hírek alapján valóban egy síkban lesz a kamera a hátlappal, így a készülék egy asztalon sem billeg majd. 

Eltűnik viszont a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, sőt, a Lightning port is változik. Ez utóbbinak azonban csak a kivágása, vagyis új kiegészítőket és kábeleket nem kell majd vásárolni. 

Az iPhone 7 ezen felül kaphat egy második hangszórót is: ez szintén nagy újdonság, sztereó hangszórója eddig egy iPhone-nak sem volt. 

Az iPhone 7 nagy valószínűséggel idén szeptemberben mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.